Ga naar hoofdinhoud

Stilstaan is achteruit gaan

Dit jaar had ik mijn studietraject weer helemaal uitgestippeld en stond de VS weer op de agenda.
Helaas heeft corona hier een dikke, vette streep doorheen gezet, dus heb ik mijn koers moeten wijzigen. Geen trip naar de VS, maar wel voldoende webinars kunnen bijwonen om mijn kennis op pijl te houden en bij te brengen. Webinars over ezels, IR (insuline resistentie) & PPID (Cushings disease), maar ook meer over anatomie en hoefkunde.

Vanaf oktober ben ik (tijdelijk) minder beschikbaar per week voor het bekappen voor een aantal weken. Ik zal namelijk mijn horizon verbreden d.m.v. een cursus die ik zal volgen hier in Nederland.
Ik vind het heel erg belangrijk om op de hoogte te blijven en bij te blijven scholen, zodat ik mijn professionaliteit en kennis kan delen met mijn klanten.

 

Stay tuned… :-)

Back To Top