Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe ontwikkelingen bij Ezelbekapper.nl | Hoefzorg.nl

Rare tijden zijn aangebroken en inmiddels zit Nederland voor de tweede keer in een (gedeeltelijke) lockdown. Mensen verliezen hun banen, ontvangen minder inkomen en er wordt flink op los bezuinigd, omdat we niet weten waar dit schip gaat stranden. Dit treft ons allemaal.

Ikzelf vind het ook een moeilijke tijd, maar ik probeer het ‘negatieve’ om te zetten naar nieuwe kansen, veel investeren dus.
Van de week ben ik gestart met een nieuwe opleiding, uiteraard hoef-gerelateerd (dat kan ook niet anders :-) ). Dit geeft weer extra kennis, maar ook nieuwe inzichten in mijn bedrijf en waar ik naar toe wil. Er valt namelijk nog zoveel te behalen. Er staan voor dit jaar nog 2 cursussen op de agenda. Dit alles om mijn werk als beste en als professional te kunnen blijven uitoefenen. Verder heb ik afstand genomen van bepaalde zaken waar ik geen goed gevoel bij had wat weer ruimte geeft voor andere zaken die dat wel doen.

Als laatste ben ik met gerenommeerde partijen in onderhandeling om nog iets moois te kunnen opzetten. Omdat alles nog in de onderhandelende fase zit, zal ik verder nog niks verklappen, maar raad ik aan de website goed in de gaten te houden!

Ik wens iedereen veel moed toe in deze bizarre tijden en vergeet vooral je dier(en) niet.

 

Toedeloe!

 

Grtz,
Claire

Back To Top